Bestyrelsesformand
Vibeke Fielsø
Præsentation

Jeg begyndte at træne agility i ØBcH i 2012 med Zico. I 2013 blev jeg valgt ind i bestyrelsen, senere på året begyndte jeg at hjælpe på præ- og begynderagility, og i 2014 blev jeg uddannet agilitytræner. I 2015 blev jeg valgt til formand. P.t. har jeg orlov fra mit job som træner på Agility øvet for at være vikar på Hvalpeholdet.

Jeg træner selv med Zoya på Ulydighedsholdet og Nosework. Zoya er en en sjov og sød Kromfohrlænder, som desværre ikke er så glad for hunde og fremmede mennesker.

Lisbeth Erikstrup
Præsentation

Lidt om mig - foreningens kasserer:

Jeg er efterhånden en af de ældste i klubben, både ifølge dåbsattesten fra 1958 og mine ca. 9 år i klubben.

Jeg har "altid" trænet hund, startede som 13-årig med min boxer, senere, som voksen, lydighed og udstilling med mine to dværggravhunde Mini og Charme.

Herefter fik jeg cairn terrieren Funny, som jeg gik til hvalpetræning, lydighed og agility med.

Nu har jeg min 10 år gamle, dejlige border terrier, Terry (også kaldet "Bissen", da han ikke bryder sig om ret mange andre hanhunde), som har gået til hvalpetræning, agility og nu nose work.

Jeg er oprindelig bankuddannet - og så bliver man altid kasserer, hvilket også skete i ØbcH året efter, jeg startede med at gå til agility med Terry.

Bestyrelsesmedlem
Anette Slotsgaard
Præsentation

Jeg hedder Anette Slotsgaard og har været med i klubben i næsten 3 år - først som kursist og senere som medlem. Jeg startede til hvalpetræning med min hund Vilma, der er en Maltheser. Nu går vi på lydighedsholdet.

Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i 2019.

Ingo Christian Borchert
Præsentation

Jeg var med til at stifte klubben og har været i bestyrelsen siden opstarten i 2011.

Jeg har været træner i snart 25 år.

Jeg træner og deltager i AG stævner med en yngre mellem hund og en stor senior-Border Collie.

Winnie Kjeldsen
Præsentation

Jeg har trænet i klubben siden 2013 med min skønne border collie, Quincy.

Vi træner både familie lydighed og nosework.

For år tilbage blev jeg meget fascineret af hvilken selvtillid og ro nosework gav min egen hund.

Jeg startede derfor som nosework instruktør i 2019.

Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i 2015.